Velkommen | Yoga | Yoga & Massage | Priser | Om mig | Kontakt | Yoga hold

Yoga & massage


Massage og yoga på briks har her på klinikken overvejende til formål, at skabe nærvær og sindsro, gennem en øget opmærksomhed på kroppen og åndedrættet.

Når du kommer til yoga, trænes først åndedrættet, så det kan fordybes og frigøres, herefter vil du blive guidet og støttet i klassiske yogastræk på briksen, til sidst vil der være en afspænding, hvor opmærksomheden på den indre krop skærpes og yogaen kan gøre sin indvirkning.

Massagen starter med, at du bliver guidet ned i kroppen.
Herefter arbejder massagen omkring muskler, sener, led og hud, løsner og frigør spændinger og mætter huden med sunde olier.
Tempoet og trykket er formet til at aktiverer det parasympatiske nervesystem, der bringer ro og afspænding til kroppen.

I behandlingerne kan det rationelle sind slippes for en stund og en dybere opmærksomhed mod kroppen og det sanselige vækkes og støtte kontakten til det ikke målbare og værdifulde i livet.


Vil du vide mere om, hvordan rolig og omsorgsfuld massage påvirker nervesystemet og kroppen, kan du læse Kerstin Uvnas Mobergs bog - Afspænding, ro og berøring - om oxytocins helbredende virkning i kroppen.

Yoga & massage behandlinger


Afspændingsmassage:
Rolig, omsorgsfuld massage der løsner og frigør spændinger. Du guides undervejs ned i kroppen, så du får mulighed for at øge kontakten til kroppen og nuet.

Frigørende massage:
Rolig, afspændende massage, dog mere dynamisk og bevægelig, løsner især i og omkring led, gennem bevægelse af disse. Du guides til nærvær og afspænding.

Healingsmassage:
Afspændende massage der inddrager healing, chakra og energi punkter.

Yoga & afspænding:
Klassiske yogastræk på briks med åndedrætstræning og afspænding.

Yoga & massage:
Klassiske yoga stræk på briks med åndedræts træning, efterfølgende massage.

For yderligere information om de forskellige behandlinger, er du velkommen til at kontakte mig.
,